шоколадная паста оптом, шоколадная паста производитель Украина

Що ми знаємо про шоколадної пасти? В першу чергу, це найулюбленіші ласощі як дітей, так і дорослих.

Як самостійна солодкість шоколадна паста з’явилася ще після Другої світової війни. Обумовлено це було тим, що після війни ціни на какао сильно злетіли і у багатьох людей не було можливості його купити. Тому кулінари того часу активно шукали спосіб, як створити недорогий аналог шоколаду. В результаті численних проб і експериментів з’явилася шоколадна паста, більшу частину обсягу якої займали мелені горіхи. Результатом експериментом стала шоколадна паста, обсяг в якій забезпечувався завдяки високому вмісту горіхів. шоколадна паста оптом, шоколадна паста виробник Україна

І до цього дня шоколадна паста являє собою солодкий продукт у вигляді пасти. Виготовляється така паста з шоколаду і масла з додаванням горіхів. Головна відмінність – це однорідна консистенція і насичений шоколадно-горіховий смак.

Як використовують шоколадну пасту? Найчастіше її намазують на хліб, додають в різні в різні десерти, а ще просто беруть і їдять ложкою. Незважаючи на всю свою популярність, паста трохи поступається шоколадних цукерок. І тим не менше, вона обов’язково присутня в раціоні всіх ласунів. Адже хто ж не любить почати свій ранок з ароматної кави і м’якою булочки з дуже смачною шоколадною пастою.

З чого найчастіше роблять шоколадну пасту? Як правило, в рецепт входять такі інгредієнти: какао-порошок, молоко сухе, цукрова пудра і жир. Дуже часто в такі пасти додають арахіс або лісові горіхи. Какао-порошок повинен бути в кількості не менше 12%. Кількість жирів в пасті залежить від конкретної рецептури та інших параметрів, але в цілому не повинно перевищувати позначку в 28%. шоколадна паста оптом, шоколадна паста виробник Україна.
Купуючи шоколадну пасту, звертайте увагу на склад продукту. Недобросовісні виробники використовують кокосове і пальмове масла, які небезпечні для організму. При постійному вживанні в їжу вони порушують обмін речовин і сприяють відкладенню холестерину. Таку пасту не варто давати дітям. Слідкуйте, щоб в складі обов’язково присутні какао-масло, корисно для здоров’я. Найкраще, якщо в складі є натуральний лецитин, який використовується в якості емульгатора. Він не шкодить здоров’ю і ви можете не переживати за якість придбаного вами продукту. Використовувана в пасті якісна жирова основа поглинає присутні горіхові масла. Завдяки цьому масла не відшаровуються і не збираються на поверхні пасти. В результаті шоколадна паста виходить однорідною, еластичною і добре намазується на хлібець навіть при низьких температурах.

Шоколадна паста може бути самостійною стравою, може поєднуватися зі свіжими булочками, хлібом, печивом. Також її використовують при випічці тортів, млинців, бісквітів, тістечок та інших смачних десертів.

Як правильно вибрати шоколадну пасту?
У шоколадній пасті не повинні бути присутніми щільних вкраплень невідомого походження. У неї повинна бути щільна, приємна тягуча консистенція, яку зручно намазувати на хліб. Якщо ви помітили, що шоколадна паста дивно кришиться або вона надто рідка, значить це неякісний продукт, який не варто більше купувати в магазинах.

Ми самі виробляємо якісну шоколадну пасту і продаємо оптом за доступною ціною. У нас ви можете купити шоколадну пасту в будь-якій кількості і на вигідних умовах. Ми гарантуємо високу якість продукту, свіжість і відмінний смак. шоколадна