Арахисовое масло производитель Украина

Арахісове масло – це дуже корисний продукт не тільки для дорослих, але в першу чергу для дітей. Чим же він хороший? Арахісове масло виробник Україна, арахісове масло оптом на нашому сайті.

Справа в тому, що в арахісове олії міститься велика кількість поживних речовин при допустимому кількості калорій. Крім цього, масло дуже корисно вживати в їжу. Найчастіше арахісове масло мажуть на хліб або на банани. У такому поєднанні масло максимально корисно і смачно.

Коли ми мажемо масло на хліб, ми зазвичай використовуємо не більше двох столових ложок. У цій невеликій порції містяться білки, 4 мгніаціна, майже половина щоденної норми вітаміну групи В для дитини, кальцій, цинк, фолієва кислота і залізо. А ще дитина отримує приблизно 200 калорій від одного бутерброда, це майже 15% денної норми дитини. Великим плюсом є те, що 80% жирів, що знаходяться в арахісове олії, – це ненасичені жири, корисні для здоров’я. Тому ви можете не сумніватися в корисності такого сніданку для вашої дитини і для вас.

Як би не було корисно арахісове масло, слід все-таки дотримуватися обережності при його вживанні дітьми:

Виробники бувають різні, в тому числі і безвідповідальні. Тому при покупці масла дивіться, що написано на етикетці, особливо арахісове масло оптом варто брати тільки високого якість і у перевірених виробників на Україні. У складі не повинні бути присутніми гідрогенізовані або частково гідрогенізовані жири. Їх зазвичай додають, щоб масло менше расслаивалось і щоб довше зберігалося. Гарне і якісне арахісове масло має абсолютно рівну, м’яку консистенцію без домішки твердих частинок і слідів розшарування це ми можемо твердо заявити, як виробник арахісового масло і оптовий продавець. Розшарування це ознака примітивного помелу продукту, коли помел настільки великий, що важкі частинки відділяються від рідкого арахісового масла і осідають на дні, часто разом із залишками лушпиння.

Не забувайте, що арахіс досить алергенний продукт поряд з медом і цитрусовими. Тому перш, ніж дати його дитині, перевірте, чи немає у нього алергії на арахіс.

Не варто їсти арахісове масло ложкою, оскільки в ньому від 90 до 96% арахісу, що по суті є концентратом і в чистому вигляді ніяк не стане по відчуттях шоколадною пастою. Краще намажте масло на хліб або на печеньку.

Арахісове масло (арахісову пасту) можна зберігати і без холодильника, оскільки його не потрібно охолоджувати і воно як і горіх НЕ прогоркает і завжди дарує приємний смак. Арахісове масло виробник Україна це до нас, телефонуйте, пишіть ми завжди відкриті до співпраці. Ми завжди готові запропонувати хорошу ціну тим хто бере арахісове масло оптом.